Gasolgrillar

Gasolgrillarna får allt fler anhängare som uppskattar dess enkelhet och värmekontroll. Tack vare gasolgrillens snabbhet är det lätt att grilla så väl långgrillning på helgen som snabbgrillat under vardagen.

Ardor Utekök

För personer med matlagning och grillning som livsstil. Grill i absolut världsklass.  Uppfyller alla krav på bästa material, design, funktionalitet.

Mer om produkten

Avalon

Avalon, påkostade gasolgrillar som blivit ett begrepp på marknaden. Högklassiga gasolgrillar som är kompletta utekök med massor av matlagningsmöjligheter.

Mer om produkten

Miton & Falcon

Miton & Falcon är modeller för den ambitiösa grillälskaren. Den amerikanska designen och de goda grillegenskaperna gör alltid Miton och Falcon till ett gott val.

Mer om produkten

Triton

Triton, premiumutrustade grillar i en mycket god prisnivå. Galler av gjutjärn,emaljerad insida, dubbelt isolerade för optimal grillvärme och många års grillglädje.

 

Mer om produkten

Grillchef

Grillchef, prisvärda basicmodeller. Perfekta för nybörjaren, eller kanske den som köpa en extra gasolgrill till sommarhuset. Mycket grill för pengarna.

Mer om produkten

Kompakta gasgrillar

Landmanns kompakta gasolgrillar är perfekta för utflykten, båten, balkongen och de med lite utrymme.

Mer om produkten

Gasolrök

Att tillaga mat på något lägre temperatur och smaksätta med rök har blivit mycket populärt. Allt fler upptäcker de goda smakerna och det möra resultatet.

Mer om produkten

Rexon

Grillar i övre instegssegmentet. Prisvärda grillar helt enkelt. För den som vill ha en enkel grill, men inte det enklaste.

Mer om produkten

Miton PTS 4.1 Bäst i test

Landmann kan slå sig på bröstet ännu en gång. Nu har en av våra grillar vunnit ytterliggare en test.

Tyska grilltidningen "Der Griller", som är en specialtidning som skriver om just grillar och grillning, har utsett Landmann gasolgrill Miton PTS 4.1 till testvinnare.

Läs mer
news-image

Frågor & Svar

Här finner ni svar på de vanligaste frågorna om grillar och grillning.

Läs mer