Gasolgrillar

Gasolgrillarna får allt fler anhängare som uppskattar dess enkelhet och värmekontroll. Tack vare gasolgrillens snabbhet är det lätt att grilla så väl långgrillning på helgen som snabbgrillat under vardagen.

Avalon utekök

De två största Avalon-modellerna är i en klass för sig. Både gällandes utrustning och storlek. VARNING: Kan göra dina grannar lite avundsjuka!

Mer om produkten

Avalon

Avalon, påkostade gasolgrillar som blivit ett begrepp på marknaden. Högklassiga gasolgrillar som är kompletta utekök med massor av matlagningsmöjligheter.

Mer om produkten

Miton & Falcon

Miton & Falcon är modeller för den ambitiösa grillälskaren. Den amerikanska designen och de goda grillegenskaperna gör alltid Miton och Falcon till ett gott val.

Mer om produkten

Triton

Triton, premiumutrustade grillar i en mycket god prisnivå. Galler av gjutjärn,emaljerad insida, dubbelt isolerade för optimal grillvärme och många års grillglädje.

 

Mer om produkten

Grillchef

Grillchef, prisvärda basicmodeller. Perfekta för nybörjaren, eller kanske den som köpa en extra gasolgrill till sommarhuset. Mycket grill för pengarna.

Mer om produkten

Kompakta gasgrillar

Landmanns kompakta gasolgrillar är perfekta för utflykten, båten, balkongen och de med lite utrymme.

Mer om produkten

Gasolrök

Att tillaga mat på något lägre temperatur och smaksätta med rök har blivit mycket populärt. Allt fler upptäcker de goda smakerna och det möra resultatet.

Mer om produkten

Övriga & klassiker

Diverse modeller som kommer att ersättas med nya versioner i grill-evolutionens namn.

Mer om produkten

GRILL & BBQ SM 2016

GRILL & BBQ SM 21–22 MAJ 2016 I LISEBERGS NÖJESPARK I CENTRALA GÖTEBORG.

Nu är det dags för årets upplaga av svenska mästerskapen i Grill & BBQ. I år hålls tävlingen på Lisebergs nöjespark i centrala Göteborg.

Läs mer
news-image

Frågor & Svar

Här finner ni svar på de vanligaste frågorna om grillar och grillning.

Läs mer