Tävla & vinn – följ oss via Instagram #LANDMANNSVERIGE

Ta chansen att vinna när Landmann tävlar ut gasolgrillar, kolgrillar, tillbehör, eldstäder. Tävlingen är mycket enkel, läs tävlingsregler och villkor som följer:

För att vara med i tävlingen ska man som tävlande:

 • Följa Landmannsverige på Instagram.
 • Man ska även hashtagga #landmannsverige i en uppladdad grillbild.
 • En person kan tävla med fler än ett bidrag.

 1. Tävlingen arrangeras av Landmann via Instagram. Instagram app till smartphone eller läsplatta kan laddas ner via Apple Appstore eller Google Play.
  Deltagare måste ha en öppen profil på Instagram för att kunna vara med i tävlingen. Profilen kan alltså inte vara inställd som ”Privat konto”.
 2. Tävlingen är öppen för alla invånare i Sverige över 18 år. Anställda eller representanter för Landmann eller deras familjer får ej medverka i denna tävling. Vinster skickas enbart till adresser i Sverige.
 3. Bara tävlingsbidrag skickade on-line via Instagram kommer att tas emot. För att ha möjlighet att vinna priser i tävlingen måste den tävlande ge Landmann rätt att utan kostnad publicera tävlingsbidraget på sina egna plattformar i samband med att vinnarna utses.
 4. Det är inte nödvändigt att köpa något för att delta i tävlingen.
 5. Landmann ansvarar inte för borttagna, skadade eller ogiltiga bidrag.
 6. Tävlingsbidrag måste ha inkommit senast vid midnatt dagen innan juryn utser vinnare för att vara giltigt tävlingsbidrag. Vinnande bidrag kommer att utses av en jury bestående av representanter från Landmann. Deltagare är själva ansvariga utgivare av tävlingsbidragen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Juryns beslut kan inte överklagas.
 7. Vinnaren meddelas personligen av Landmann.
 8. Personlig information om tävlingsdeltagare kommer att användas till att administrera anmälningar, att informera vinnarna om vinsterna och för distribution av vinster. Personlig information kommer endast att användas till marknadsföring om deltagaren har samtyckt till sådant bruk vid anmälningen eller vi senare tillfälle.
 9. Priser kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. Om det mot all förmodan skulle visa sig att vinsten inte är tillgänglig, har Landmann rätt att ersätta vinsten med ett alternativ som de anser ha motsvarande värde.
 10. Deltagarna accepterar att om de vinner så har Landmann rätt att, utan ytterligare betalning eller tillstånd, använda deltagarnas ålder och namn på webbplatsen/i publikationer, för att eventuellt tillkännage vinnarna av denna tävling samt för marknadsföringsändamål som har samband med tävlingen.
 11. Landmann förbehåller sig rätten att justera tävlingsupplägget under tävlingens gång.