Pressmeddelanden

Rökflis fortsatt hett i grillen

Intresset kring rökflis fortsätter växa. Allt fler upptäcker och uppskattar rökflisens naturligt smaksättande förmåga. Rökflis fungerar som smaksättare i kol- och gasolgrillar samt i rökar.

Läs mer

Testa nått nytt i grillen

Grillintresset är intensivare än någonsin. Svenska folket är kunnigare än någonsin på hur grillen kan användas till varierad och god matlagning. Allt fler upptäcker hur grillens lock kan användas för att tillaga extra saftiga större köttbitar, men även för att kunna använda sig av smaksättande tillbehör som rökspån och grillplankor.

Läs mer

Kompakt premiumgrill

För den som i sitt boende har begränsat med utrymme för grill presenterar Landmann en ny trevlig grill som är lämplig för balkongen eller den mindre uteplatsen.

Läs mer

Barbecue smokers åt folket!

Grillintresset är intensivare än någonsin. Svenskarna blir allt kunnigare på grillning och experimenterar allt mer. Olika grillmetoder, tillbehör och råvaror testas i grillen. Det är allt fler som intresserar sig för grillmetoden “barbecue”.

Läs mer

Årets grillnyheter!

Tussilago i all ära men när grilloset börjar sprida sig i grannskapet - DÅ snackar vi vårtecken. Landmann presenterar många spännande grillnyheter. Både kol- & gasolgrillar och dessutom många tillbehör.

Läs mer

Ulrik Lindelöv

Landmann nu på Mynewsdesk

Följ Landmann på Mynewsdesk och upplev och ta del av produktnyheter, grilltips, inspiration. Vi kommer fortlöpande uppdatera med pressreleaser och inspiration för alla grill lovers.

Läs mer

Grillnyheter från Landmann 2013

Nu är det äntligen dags för grillsäsongen! Vi på Landmann hjälper gärna till med allt som rör grillen.

Läs mer

Rökspån i grillen - den trendiga smaksättaren

På balkongen, i båten och husvagnen är det ofta ont om utrymme, och då lämpar det sig med en minigrill. Vi tipsar om bästa valen för dig som har ont om plats.

Läs mer

Den miljösmarta engångsgrillen

Visste du att engångsgrillarna är riktiga miljöbovar? Aluminium, som ofta används i grillarna, är energikrävande att framställa och många konsumenter missar att sopsortera grillen. Sophämtarna får skärskador av vassa galler och grillarna startar många bränder.

Läs mer

Dags att grilla- Överallt

På balkongen, i båten och husvagnen är det ofta ont om utrymme, och då lämpar det sig med en minigrill. Vi tipsar om bästa valen för dig som har ont om plats.

Läs mer

Kolla grillen - tips och bilder

Äntligen är det dags att komma igång med grillningen. Landmann ger dig några tips på hur du får din gasolgrill i toppform till sommaren.

Läs mer

Smarta grilltillbehör - fakta och produktbilder

Med rätt utrustning blir grillningen både godare och roligare!

Läs mer

Grilltips från Landmann

Tips för dig oavsett budget

Läs mer

Bjud grannarna på grillfest

Idag är grillen nästan ett helt utekök i sig. Genom att lära sig att använda grillen även som ugn så kan du till och med baka på grillen! Bjud grannarna på en härlig grillkväll med lyxigt hemgjorda burgare och bröd bakat direkt på grillen.

Läs mer

Minigrill med två brännare!

Den lilla gasolgrillen är omåttligt populär. Med två brännare blir den lilla grillen lika avancerad som de stora modellerna.

Läs mer

Landmann Grillplankor

Planksteken är tillbaka – nu på grillen!

Grillplankan är en kul nyhet som har en överraskande smak och arom. Landmann grillplankor finns i träslagen vit ceder, röd ceder och svensk al – var och en har sin egen karaktär.

Läs mer

Ulrik Lindelöv

Proffskockens bästa grilltips

När lagkaptenen av "Swedish BBQ Team" Ulrik Lindelöv ställer sig framför grillen gör han något som vi vanliga amatörgrillare ofta slarvar med, han kollar temperaturen.

Läs mer

Pressmaterial

Presskontakt

PR-Sverige

Marknadsinformation, kampanjer och produkter

+46 370 69 35 80
landmann@landmann.se

HQ

Högupplösta bilder hittar du uppe till vänster under varje produktsida

view-example

Grill & BBQ-VM 2015 i Sverige!

Nu är det klart! Landmann är en av huvudsponsorerna på Grill-VM som hålls i Sverige 2015. Den 12-14 juni kommer Heden, i centrala Göteborg, fyllas av grillandslag från en mängd länder för att tävla om världsmästartiteln. Sverige som är regerande...

Läs mer
news-image

Frågor & Svar

Här finner ni svar på de vanligaste frågorna om grillar och grillning.

Läs mer